Dé specialist in Interieurbeplanting voor salons. Aankleding verhoogt de sfeer in jouw zaak. Richt je salon in met niet van echt te onderscheiden zijden bloemen, zijden planten en woondecoratie! Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op!

Salons

Een fijnere en professionelere werkomgeving creeeren met prachtige zijden bloemen en zijden planten in combinatie met mooie eyecatchers van vazen. Maak indruk op jouw klanten door bij binnenkomst in de entree een prachtige plant of opgemaakt stuk zijden bloemen neer te zetten bij de receptie. Tevens is het een groot voordeel dat mijn planten geen onderhoud nodig hebben en je daar dus geen omkijken naar hebt! Interesse? Neem dan contact op!

Gaaf Haar

Gaaf haar is de specialist voor haar(extensions) en visagie. Roos is een echte ondernemer en heeft een prachtige zaak opgebouwd met een geweldig leuk team. Uiteraard hoort in een prachtige zaak ook prachtige bloemen en vazen! Benieuwd wat ik voor jouw zaak kan betekenen? Neem dan contact op!

Hairfashion by Manon

Hairfashion by Manon is de specialist in mooie kapsels voor zowel mannen als vrouwen. Ik heb deze leuke zaak mogen aankleden met mooie bloemen en een vaas. Ook benieuwd wat ik voor jouw zaak kan doen? Neem dan contact op!

4 your hair

4 your hair is een Zutphens gespecialiseerd salon in haarmode. Ik heb deze leuke zaak mogen aankleden met mooie zijden bloemen en zijden planten in mooie vazen. Ook interesse? Neem dan contact op!