Bloemstyling voor evenementen Gelderland

Dé specialist uit Doetinchem in bloemstyling voor evenementen in Gelderland. Geef jouw feest een extra afwerking door middel van bloemstyling. Ik help je graag met het stylen van jouw feest door middel van zijden bloemen en zijden planten in vazen en potten op eventueel een prachtige zuil. Een prachtige citroenvaas met citroentakken voor een Italiaanse avond? Of mooie witte bloemen voor de bruiloft? Voor elk thema is een oplossing. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op!

Bruiloften

Jouw mooiste dag wil je natuurlijk ook mooi aankleden! Zijden bloemen voor bruiloften is de perfecte oplossing! Geef jouw locatie een extra touch door het aan te kleden met prachtige zijden bloemen in een mooie baas op een mooie zuil. Een bruidsboeket van zijden bloemen zorgt voor een eeuwige herinnering doordat het nooit kapot gaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Babyshower

Zijden bloemen voor een babyshower? Waarom niet! Kleed jouw locatie voor het houden van een babyshower aan met een prachtige bos zijden bloemen in een mooie vaas en het zal de dag nog meer kleur geven. Zal het de kleur blauw of roze zijn worden? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Tuinfeesten

Heb jij binnenkort een tuinfeest te organiseren? Wil jij jouw tuinfeest wat extra's geven door het wat meer kleur te geven? Dan zijn zijden bloemen voor tuinfeesten een perfecte oplossing! Zet de zijden bloemen in een mooie vaas en kleed je tafel aan voor een prachtig tuinfeest! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Amsterdam dance event

Tijdens het Amsterdams dance event mocht ik op de release party van de nieuwe Knaap fietsen de aankleding verzorgen met een prachtige bos zijden bloemen. Wil jij jouw evenement ook aankleden? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Chanel Party

Mogelijk heb je het al gezien op Videoland. Voor Cherry-ann, één van de dames van ‘the real housewives of Amsterdam’ mocht ik de aankleding doen voor haar thema party. En dat werd natuurlijk gefilmd! Ook een leuke thema feest? Neem contact op voor de mogelijkheden!