Zijden boeketten Drenthe

Dé specialist in hoogwaardige zijden boeketten in Drenthe. Ik heb een selectie van zorgvuldig samengestelde kant-en-klare zijden boeketten en maatwerk zijden boeketten. De kant-en-klare zijden boeketten worden zorgvuldig samengesteld en aangeboden. Natuurlijk kan het voorkomen dat er net een tak tussenzit die je minder mooi vindt. Helaas is het echter wel zo dat wat je ziet, je ook zo koopt. Mocht je hierin wijzigingen willen maken, dan kan het zijn dat er kosten voor in rekening gebracht worden. Liever een boeket helemaal zelf samenstellen? Dat kan! Op basis van jouw wensen en budget kunnen we samen een boeket samenstellen. Interesse? Plan een afspraak in!

Collectie kant-en-klare zijden boeketten

Belangrijke informatie

Kant-en-klare zijden boeketten zijn zorgvuldig samengestelde boeketten bestaande uit verschillende zijden takken. Wat je ziet is wat je ook koopt. Het kan natuurlijk voorkomen dat er net een tak(ken) tussenzit dat niet jouw smaak is. Wijzigen van kant-en-klare boeketten kan dan ook extra kosten met zich meebrengen.

Zijden boeketten die opmaat gemaakt zijn kunnen niet retour! Omdat deze boeketten orden samengesteld naar wens van de klant, kunnen wij deze niet retour aannemen.